Kontstrikket og tovet veske

Strikket denne flotte veska for noen uker siden. Har ikke brukt oppskrift og hvordan den skulle bli hadde jeg ikke bestemt meg helt for før jeg begynte. Veska er strikket i 2 tråder Ask fra Ull.no. Jeg har laget kanten dobbel ved å strikke ruter fra innsiden rundt åpningen. Hele veska er strikket i kontstrikk og tovet. Tror den skal tåle en del bruk uten å miste fasongen.

  

Har planer om å strikke noen flere vesker i samme fasong, men med variasjon over farger og mønster.

Heldigvis er det lenge igjen til jul, men ville vise frem denne «fletta» julekurven som også er strikket i 2 tråder Ask og tovet. Hadde lenge en idè om at kontstrikket julekurv måtte være morro å strikke, men fant ikke oppskrift på det… Så da måtte kreativiteten min utfolde seg litt ekstra så jeg fikk mekka oppskrift selv. Denne er den første jeg strikket. Forbedret oppskriften litt da jeg strikket nr. 2, men den har jeg enda ikke tatt bilde av. Julekurven er strikket med samme rødfarge som er i veska.

Innimellom strikking er jeg gjerne ute med kameraet når kroppen ikke streiker. Når man har slike «naboer» er det morro å ta turen i fjæra og ligge på lur med kameraet en tidlig morgen.

Og ekstra morro er det når nisa er en tur inn i fjorden og viser seg frem…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s