Kjempegode glutenfrie grove rundstykker

Har bakt disse rundstykkene noen ganger og har funnet ut at jeg må minst doble oppskriften for disse går unna når de er nystekte. Siden de egner seg godt til frysing lager jeg gjerne firdobbel porsjon og fryser ned mesteparten. Veldig enkelt å ta frem og ta frem og tine i komfyren til hvert måltid. Jeg bruker en is-skje for å porsjonere deigen på stekebrettet, synes det er så enkelt og greit. I dag har jeg laget 3 doble porsjoner med deig så i morgen blir det  deilige nystekte rundstykker 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s