Dyr som julegave…

Fugler til salgs. Kjøp julegave til nære og kjære!

Jeg selger en snakkende papegøye som biter, skriker, og ødelegger møbler, perfekt julegave.
Kjøpe den til barnet ditt, jeg lover papegøyen kan bannord, mange av de kan jeg ikke skrive på facebook, veldig upassende! Barnet ditt vil raskt bli populær på skolen av alle de nye ordene han/hun vil lære, noen telefoner fra skolen bør du regne med.
Videre vil papegøyen trakassere hele familien, men den vil bli knyttet til en av familiemedlemmene, og bite andre. Du kan bare håpe at du vil være favoritt. Perfekt til jul.
Pris 10 000

Denne teksten har kopiert og oversatt med tillatelse fra en svensk papegøyegruppe. Den passer veldig godt i disse førjulstider synes jeg.

 

Jeg håper folk som planlegger å gi dyr i julegave tar seg tid til å tenke over dyrets velferd. Det er ikke et leketøy eller en pyntegjenstand, det er et levende vesen som føler og sanser, som ikke vet hva jul vil si, som ikke selv har valgt å være julegave.

Julaften er ikke rett dag å bringe et nytt dyr inn i familien, julaften er stress og kaos for et nytt dyr. Familien er ny, omgivelsene er nye, og dyret kan bli skremt slik at det blir mye vanskeligere å vinne tillit. Gi heller et bilde av dyret og noe utstyr på julaften og hent dyret hjem i romjulen eller over nyttår når ting har roet seg. Om det ikke er for mye kaos i romjulen er det en fin tid å bringe et dyr inn i sin nye familie, en har gjerne mer tid til å bli kjent med hverandre siden en har mer fritid. Men gjør alle dyrene som skal bli julegave en stor tjeneste, ikke bring de inn i sin nye familie på en av årets mest kaotiske dager sett gjennom et dyrs øyne.

 

Har en fin førjulstid 🙂Bilde

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s